Eerste test run geslaagd


Afgelopen zaterdag was het hier een gezellige bende. Vrienden, familie en ouders staken samen de handen in elkaar om het bos speelklaar te maken. En wat een werk is er verzet. We ruimden het bos op, zetten een grote tent op, bouwden een droogtoilet en hingen speeltouwen op tussen en aan de bomen.

Wat mij nog het allerblijste maakt is dat dit project meteen zo gedragen wordt. Dat het mensen enthousiast maakt en dat ze zich werkelijk gelukkig voelen om er een steentje aan bij te dragen.

Ondertussen hielden 10 inspecteurs het allemaal in de gaten. De touwen en de houtstapel werden getest en goedbevonden. De hele dag hebben ze plezier gemaakt, zonder omkijken of interventie van een ouder.

En hoe mooi was het te zien hoe iedereen tijdens het klussen of aan tafel aansluiting vond bij elkaar. Hoe er nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.

In het écht, zonder een vriendschapsverzoek. Dit allemaal maakt mij bijzonder dankbaar en trots. Het geeft mij enorm veel steun, erkenning en vertrouwen in dit initiatief.

Intussen lopen de inschrijvingen vlotjes binnen en kijk ik uit naar het eerste speelkamp. Dank jullie wel allemaal voor jullie steentje!!

http://onderdeeiken.be

RECENTE POSTS: