Spelen in het Wild


Stel je dit bos voor (mét blaadjes aan de bomen, maar die komen vanzelf) vòl blije, rennende kinderen, kliederend met modder, sleurend aan takken. Helemaal vrij en zelfstandig hun eigen ding aan het doen. Een maand geleden lanceerde ik het idee hier een speelbos te beginnen, waar kinderen weer vrij kunnen spelen. Sindsdien heb ik niet stilgezeten om het allemaal uit te werken. Vzw oprichten, begeleiders zoeken, terrein klaarmaken, struiken aanplanten, overkapping bouwen. Er is al veel gedaan en nog veel te doen. De website is intussen klaar! Je kan 'em hier bekijken. De tweede week van de Paasvakantie start het eerste speelkamp. In juli en augustus zijn er 2 kind/ouder weekends. Dus schrijf je kind en/of jezelf in en delen die site!

(Op 10 maart organiseer ik een klusdag. Als je je geroepen voelt om bij te dragen, heel graag! Ik voorzie lunch en lekkers. Stuur me een mailtje.)

RECENTE POSTS: