Spelen in het Wild

16 Feb 2018

Stel je dit bos voor (mét blaadjes aan de bomen, maar die komen vanzelf) vòl blije, rennende kinderen, kliederend met modder, sleurend aan takken. Helemaal vrij en zelfstandig hun eigen ding aan het doen. Een maand geleden lanceerde ik het idee hier een speelbos te beginnen, waar kinderen weer vrij kunnen spelen. Sindsdien heb ik niet stilgezeten om het allemaal uit te werken. Vzw oprichten, begeleiders zoeken, terrein klaarmaken, struiken aanplanten, overkapping bouwen. Er is al veel gedaan en nog veel te doen. De website is intussen klaar! Je kan 'em hier bekijken. De tweede week van de Paasvakantie start het eerste speelkamp. In juli en augustus zijn er 2 kind/ouder weekends. Dus schrijf je kind en/of jezelf in en delen die site!

 

(Op 10 maart organiseer ik een klusdag. Als je je geroepen voelt om bij te dragen, heel graag! Ik voorzie lunch en lekkers. Stuur me een mailtje.)

 

 

 

 

Please reload

RECENTE POSTS:

20 Apr 2018

11 Jan 2018

Please reload

  • Facebook - White Circle

HET MINISTERIE VAN POSITIEVE ZAKEN 2016

Het Ministerie Van Positieve Zaken wil van deze wereld een blijere plek maken. En dat doet het door te inspireren, te verbinden, te vieren en te werken. We zetten onze talenten in voor mensen, organisaties en bedrijven die hetzelfde doel voor ogen hebben.