Door de ogen van een kaartje


We konden niet meer stoppen Ana en ik. Zoveel plezier beleefden we aan het schilderen van nog en nog meer kaartjes. Op vijf dagen tijd had ik 42 adressen. Dank jullie wel om mee te doen!

Een beetje gek voelde het wel om de naam en het adres van een persoon op te schrijven die ik niet ken en er dan zomaar een blij bericht aan te schrijven. Ik voelde mij net Amélie Poulain. Ik ging helemaal op in het fantaseren of deze persoon liever van poezen of van regenbogen houdt. Welk kaartje hoort bij wie? En waar komt het kaartje te staan? In de kerstboom? Belandt het bij het oud papier? Hoe ziet het huis eruit? Hoe ziet deze persoon eruit? Ik voelde mij op een of andere manier al verbonden met deze mensen. Zonder like of hartje maar gewoon door een kaartje.

En of ik ooit iets terug van ze terug hoor maakt mij niet uit. Het voelt gewoon heel krachtig om op deze manier te geven en verbinding te maken met een ander.

Daar ben ik zelf heel blij om. Probeer het ook eens. Het werkt aanstekelijk.

RECENTE POSTS: