Gezocht: 50 onbekenden om blij te maken met een kaartje.

Gisteren tijdens het hardlopen kreeg ik een idee. Hoe leuk zou het zijn om 50 onbekenden, mensen die ik écht niet ken, blij te maken met een vrolijk kaartje? Ik heb een tijdje geleden met mijn 4-jarige dochter (en geweldige kunstenaar) een hele resem blije kaartjes geschilderd. En nu heb ik dus het plan om die op te sturen naar mensen die ik niet ken. Gewoon om wat vrolijkheid te verspreiden. Enige probleem: ik ken niemand die ik niet ken.

Dus wellicht kan jij me daar mee helpen… Ja, jij daar! Jij kent vast wel iemand die zomaar een vrolijk kaartje kan gebruiken. Misschien omdat je weet dat hij of zij verdrietig is, of alleen, of omdat zijn of haar taart mislukt is of gewoon omdat je weet dat hij of zij dit soort, ietwat naïeve maar toch vooral 100% positieve acties, heel erg zal waarderen.

Ik roep je dus op om een naam en adres naar mij te sturen, en dan stuur ik die persoon een vrolijk kaartje. Gewoon zomaar. Kom doe mee! Gooi die schroom van je af! Naam en adres naar ilse@positievezaken.be De eerste 50 onbekenden krijgen een onverwachte portie vrolijkheid in de bus.

Dit wordt leuk!

RECENTE POSTS: