Gezocht: 50 onbekenden om blij te maken met een kaartje.

8 Dec 2017

 

Gisteren tijdens het hardlopen kreeg ik een idee. Hoe leuk zou het zijn om 50 onbekenden, mensen die ik écht niet ken, blij te maken met een vrolijk kaartje? Ik heb een tijdje geleden met mijn 4-jarige dochter (en geweldige kunstenaar) een hele resem blije kaartjes geschilderd. En nu heb ik dus het plan om die op te sturen naar mensen die ik niet ken. Gewoon om wat vrolijkheid te verspreiden. Enige probleem: ik ken niemand die ik niet ken.

Dus wellicht kan jij me daar mee helpen… Ja, jij daar! Jij kent vast wel iemand die zomaar een vrolijk kaartje kan gebruiken. Misschien omdat je weet dat hij of zij verdrietig is, of alleen, of omdat zijn of haar taart mislukt is of gewoon omdat je weet dat hij of zij dit soort, ietwat naïeve maar toch vooral 100% positieve acties, heel erg zal waarderen.

Ik roep je dus op om een naam en adres naar mij te sturen, en dan stuur ik die persoon een vrolijk kaartje. Gewoon zomaar. Kom doe mee! Gooi die schroom van je af! Naam en adres naar ilse@positievezaken.be De eerste 50 onbekenden krijgen een onverwachte portie vrolijkheid in de bus.

Dit wordt leuk!

 

 

 

Please reload

RECENTE POSTS:

20 Apr 2018

11 Jan 2018

Please reload

  • Facebook - White Circle

HET MINISTERIE VAN POSITIEVE ZAKEN 2016

Het Ministerie Van Positieve Zaken wil van deze wereld een blijere plek maken. En dat doet het door te inspireren, te verbinden, te vieren en te werken. We zetten onze talenten in voor mensen, organisaties en bedrijven die hetzelfde doel voor ogen hebben.