De kunst van langzaam aan

13 Apr 2017

Hoe typisch is het als je lijf wéét dat het nu ziek kan zijn ( bvb omdat manlief toch thuis is en omdat die dan wel voor de kinderen zorgen kan en dat romantisch weekendje wel een ander keertje kan), die kans ook grijpt. Hoe logisch is het als je maar blijft doorgaan, en zelfzorg er bij inschiet dat zelfzorg het enige is wat je op den duur nodig hebt. Wat mij steeds troost bij de nood aan gas terugnemen is deze quote van Kazuaki Tanahashi,  (°1933) Japanse kalligraaf, kunstenaar, dichter en vredesactivist. 

Dit jaar heb ik het geluk voor de 2e keer met deze meester een kalligrafie cursus te volgen. 

 

 

 

 

Please reload

RECENTE POSTS:

20 Apr 2018

11 Jan 2018

Please reload

  • Facebook - White Circle

HET MINISTERIE VAN POSITIEVE ZAKEN 2016

Het Ministerie Van Positieve Zaken wil van deze wereld een blijere plek maken. En dat doet het door te inspireren, te verbinden, te vieren en te werken. We zetten onze talenten in voor mensen, organisaties en bedrijven die hetzelfde doel voor ogen hebben.