Een dansend klompje goud


Een schouwspel met veel licht en beweging en dan vooral omhoog zodat je daar van boven nòg meer het hele plaatje ziet: vol verwondering en kleur, in groot en klein, in verbinding met de mensen de je graag ziet en de dingen die je hart doen zingen om aan terug te denken in dankbaarheid als klompjes goud voor als het weer even naar beneden gaat.

Dat wens ik iedereen. En jou ook. ​

Deze kwal is een creatie van mijn dochter Ana. De muziek is van Nils Frahm. ​

RECENTE POSTS:
  • Facebook - White Circle

HET MINISTERIE VAN POSITIEVE ZAKEN 2016

Het Ministerie Van Positieve Zaken wil van deze wereld een blijere plek maken. En dat doet het door te inspireren, te verbinden, te vieren en te werken. We zetten onze talenten in voor mensen, organisaties en bedrijven die hetzelfde doel voor ogen hebben.