Tom Waits wil er ook één.


Het Ministerie is groot voorstander van meer muziek op school. Deze muziekwand maakte ik voor de kleuters op de school van Toon en Ana. Een paar rommelmarktjes aflopen en je hebt je materiaal zo bij elkaar (liefst roestvrij staal). Met een goeie staalboor monteer je potjes, wielen en toeters tot een leuke compositie op een houten wandje. Beslaan kan met een paar rubberen stokjes of een oude garde.

In afwachting dat ie op school wordt opgehangen, kunnen we hier thuis er nog naar hartenlust op spelen. Exclusief voor u hier een korte demonstratie.

RECENTE POSTS:
  • Facebook - White Circle

HET MINISTERIE VAN POSITIEVE ZAKEN 2016

Het Ministerie Van Positieve Zaken wil van deze wereld een blijere plek maken. En dat doet het door te inspireren, te verbinden, te vieren en te werken. We zetten onze talenten in voor mensen, organisaties en bedrijven die hetzelfde doel voor ogen hebben.