Te koop: Een poster waar je blij van wordt

22 Sep 2016

 

Ik las deze woorden voor het eerst bij mijn lieve vriendin Gemma thuis.

Ze komen uit Tegen het krakende hek, van R. Kopland. Ze werken als een mantra.

Dus maakte ik er een poster van en hing 'em op. De letters zijn handgeschilderd.

Wil je ook zo'n exemplaar? Laat me iets weten dan maak ik er een voor je.

(deze is 69 cm op 99 cm, ik vraag er 50 euro voor, excl verzendkosten).

 

 

Please reload

RECENTE POSTS:

20 Apr 2018

11 Jan 2018

Please reload

  • Facebook - White Circle

HET MINISTERIE VAN POSITIEVE ZAKEN 2016

Het Ministerie Van Positieve Zaken wil van deze wereld een blijere plek maken. En dat doet het door te inspireren, te verbinden, te vieren en te werken. We zetten onze talenten in voor mensen, organisaties en bedrijven die hetzelfde doel voor ogen hebben.