Uiltje (op)knappen


Deze morgen gaan rennen, met dank aan Bouke voor de aanmoediging om mij te vergezellen.

In het bos kwamen we dit beestje tegen. Mama kwijt! Geen eekhoorn of kikker te bespeuren, dus heb ik het zelf opgetild, in mijn windstopper gerold en meegenomen naar huis. Het is een bosuil van nog geen week oud. Hij slaapt nu veilig in de couveuse van het vogelopvangcentrum in Malderen.

Daar heeft ie vast ook heerlijke uilenthee met koekjes gekregen.

RECENTE POSTS:
  • Facebook - White Circle

HET MINISTERIE VAN POSITIEVE ZAKEN 2016

Het Ministerie Van Positieve Zaken wil van deze wereld een blijere plek maken. En dat doet het door te inspireren, te verbinden, te vieren en te werken. We zetten onze talenten in voor mensen, organisaties en bedrijven die hetzelfde doel voor ogen hebben.